Under söndagen var det distanstävling i rallylydnad, en tävling som anordnades av
Hultsfred Brukshundklubb. Tillsammans var vi några som hyrde stallet i Bäckseda så att vi kunde tävla varma och torra inomhus. Det som gällde inför tävlingen var att vi skulle filma oss när vi genomför en given bana. Filmerna skickades sedan till en domare som bedömer oss i efterhand.

Från Bearsize kennel tävlar för Hultfsfreds Brukshundklubb och ställde upp med Petter och Foxy, en tävling där Foxy gjorde comeback efter sin ögonskada förra året.

Bearsize kennel ställer upp i rallylydnadstävling med Petter

Petter, vår Svarte-Petter, busen i gänget ser till att hålla matte på tårna då han har ett stort sinne för humor. Vet inte riktigt vad som händer när man går in med honom på banan. Det är det som gör att man alltid slutar Petters träning med ett skratt det går inte att låta bli. Vi längtar tills vi får börja tavla på riktigt igen. Älskade lilla bushund.

Bearsize kennel ställer upp i rallylydnadstävling med Foxy

Foxy är tillbaka på rallybanan efter sin svåra ögonskada där han förlorade sitt öga. Det värmer mitt hjärta denna underbara lilla hund. Vi har fått lägga om träningen eftersom Foxy tappat 50% av synfältet. Men Foxy ger aldrig upp och gör alltid sitt bästa. Älskade lilla hund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *